Welkom bij Sea freight

Sealogic is uw betrouwbare partner op het gebied van FCL en LCL transport, distributie en forwarding. Door onze uitgebreide ervaring in diverse branches zijn we altijd in staat de beste, en meest efficiënte oplossing te vinden voor al uw logistieke problemen, hoe groot, klein of complex.

Bel of mail voor een offerte op maat!

Zeevracht LCL / FCL

Ongeacht uw herkomst of bestemming, lading omvang of complexiteit, onze wereldwijde kwaliteitsnormen & beproefde systemen zorgen voor een veilige en betrouwbare service voor een on-time levering. Onze ruimte toewijzingen met de top oceaan-carrier staan garant voor een ononderbroken supply chain. Onze specialist zal u helpen bij het ontwerpen van de meest efficiënte verbindingen met uw klant of aan uw productie-installatie.

Warehouse Management System (WMS)

Sea Freight is onderdeel van Sealogic en werkt op adequate wijze. Het beheren van de voorraden vraagt een actieve afstemming en partnership tussen ons en onze opdrachtgever. U kunt gebruik maken van ons gesloten persoonlijke online warehouse systeem dat u inzicht verschaft van de diensten en ruimte die u van ons afneemt.

Het op adequate wijze beheren van de voorraden vraagt een actieve afstemming en partnership tussen Sealogic en onze opdrachtgever. U kunt gebruik maken van ons gesloten persoonlijke online warehouse systeem dat u inzicht verschaft van de diensten en ruimte die u van Sealogic afneemt.
Meer informatie

Ook in de piekperiodes vanuit Azië garanderen wij voor onze relaties voldoende capaciteit!

Sealogic werkt naast onze eigen kantoren samen met onze agenten over de hele wereld. Met ons geavanceerd Track & Trace systeem bent u verzekert van de status van uw vervoersopdracht, die 24/7 bekend is.

Voor uw wereldwijde FCL- als voor uw LCL verschepingen, garanderen wij ‘afspraak is afspraak’! Sealogic heeft voldoende capaciteit om dit te garanderen. Wij hebben de kennis in huis om uw zeevrachtzending optimaal te begeleiden.

Wij hebben een Joint Venture in Shanghai, Ningbo, Xiamen, Tianjin en Qingdao.

Wij opereren onze eigen container diensten over ’s werelds belangrijkste economische regio’s, en dienen de belangrijkste trade lanes. Daarnaast werken we met een zorgvuldig geselecteerde groep van strategische partners, gekozen vanwege hun mogelijkheid om zeer flexibele dienstverlening en de oplossingen die u nodig hebt om de eisen van uw bedrijf en uw markten te voldoen leveren. Kortom, onze zeevracht diensten geven u zowel het hoogste niveau van service en totale gemoedsrust.

Maersk Cargo Ship Sealogic Sea freight

nieuws:

Commerciële schepen opereren op de Grote Meren

Sealogic Marine Logistics is gespecialiseerd in de commerciële schepen die op de Grote Meren opereren. Sealogic Marine Logistics is een import / export specialist. Sealogic biedt Fleet Management en Marine Engineering aan de maritieme industrie op de Grote Meren.